Sport Weekkaart

Wil je een week lang actief op het water zijn en verschillende watersporten uitproberen? Dan is de weeksport kaart voor jou!

Met deze kaart kun je 2 cursussen doen, ieder in een andere sport. Daarnaast kun je ook elke dag materiaal huren, dit zit bij de kaart inbegrepen.

Je kunt bijvoorbeeld een combinatie Windsurfen en Kitesurfen, Windsurfen en Catamaran of Kitesurfen en Catamaran kiezen. 

Prijs: €450 pp

Voorwaarden

De weekkaart is voor 1 cursus per sport en 2 verschillende sporten.

Je kunt bijvoorbeeld een combinatie Windsurfen en Kitesurfen, Windsurfen en Catamaran of Kitesurfen en Catamaran kiezen.

De weekkaart is 7 aaneengesloten dagen geldig.

De weekkaart is geldig voor… een week. Je kunt zelf kiezen op welke dag je wilt starten.

De lessen worden aan het begin van de week ingepland.

Op dat moment kijken we ook naar de voorspellingen om te zien of de kaart zinvol is op dat moment. Als er bijvoorbeeld de hele week windkracht 2 wordt voorspeld zullen we de kaart afraden voor kitesurfers.

Huurmateriaal kan ook gereserveerd worden, niet alles is op alle momenten beschikbaar.

Huur is bij de kaart inbegrepen, maar we gaan daarbij wel uit van een fair use policy. Dat betekent dus dat er niet de hele dag een catamaran op je ligt te wachten, maar dat we samen kijken wanneer je hem mee kunt nemen.

Voor het huren moet de eigen vaardigheid voldoende zijn.

Voor kitesurfen betekent dit dat je VDWS level 3 moet hebben en je examen hebben gehaald. Voor catamaran zeilen minimaal de basiscursus en daarnaast beoordeelt de instructeur of het niveau voldoende is voor de omstandigheden op dat moment.

Voor het huren van kites, catamaran en shortboards windsurfen is een watersportverzekering verplicht.

Deze kan bijvoorbeeld bij het VDWS worden afgesloten.

Aantal weeksport kaarten is beperkt.

Er geldt een maximum aan het aantal weeksportkaarten dat we tegelijkertijd uitgeven.

De weeksport kaart is persoonsgebonden.

Je kunt de kaart dus niet delen met familie of vrienden.

We kunnen niet garanderen dat lessen doorgaan.

Als de omstandigheden niet goed zijn (te veel wind, te weinig wind, verkeerde richting of onweer), dan proberen we de les op een ander moment te plannen als daar ruimte voor is. Zo niet, dan vervalt de les. Als alternatief is eventueel een sup les of sup tour mogelijk.