Leer wingfoilen!

Wingfoil is de nieuwe watersport waarbij je met een vleugel in je handen boven het water zweeft.

Wat heb je nodig?

De twee basisonderdelen zijn de wing (vleugel) en het board. Als board kun je in principe een SUP of een windsurfboard gebruiken, maar het wordt nog leuker met een foil board. Deze heeft een draagvleugel die zorgt voor de lift uit het water.

En verder heb je natuurlijk wat wind nodig en een mooie plek. Die plek hebben wij met het nieuwste materiaal, de AirWing van Starboard en Airush.

Wat is het verschil met windsurfen en kitesurfen? Met windsurfen zit je zeil vast aan je board en met kitesurfen bestuur je de kite via de lijnen. De wing is los van je board en je hebt hem direct in je handen. Je hebt geen windsurf, kitesurf of foil ervaring nodig om met wingfoilen te starten, maar het helpt wel als je het hebt.

Clinics:

Supervisie:


Kan je niet de info over wingfoilen vinden die je zoekt? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen.


Sport Week Kaart

Wil je een week lang actief op het water zijn en verschillende watersporten uitproberen? Dan is de weeksport kaart voor jou!

Met deze kaart kun je 2 cursussen doen, ieder in een andere sport. Daarnaast kun je ook elke dag materiaal huren, dit zit bij de kaart inbegrepen.

Je kunt bijvoorbeeld een combinatie Windsurfen en Kitesurfen, Windsurfen en Catamaran of Kitesurfen en Catamaran kiezen.

€505 pp (zie voorwaarden)